Praca: Szefowa / Szef Kuchni
ANDERSIA HOTEL & SPA POZNAŃ
Szefowa / Szef Kuchni
Miejsce pracy: Poznań
Nr ref.: SK/0725/POZ
Opis stanowiska:
- Nadzór nad codziennym funkcjonowaniem kuchni – organizacja pracy pracowników, kontrola jakości oraz prezentacji dań.
- Kierowanie zespołem kucharzy, w tym planowanie czasu pracy, delegowanie zadań oraz motywowanie.
- Zapewnienie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa zgodnie z HACCP i BHP.
- Budowanie i aktualizacja menu à la carte, oferty śniadaniowej oraz bankietowo – konferencyjnej.
- Współpraca z działem sprzedaży przy planowaniu konferencji, bankietów i innych wydarzeń organizowanych na terenie hotelu.
- Zarządzanie budżetem kuchni, w tym kontrola kosztów, zamówień, gospodarki magazynowej, praca na wskaźnikach.
- Wdrażanie sezonowych, lokalnych produktów zgodnych z charakterem obiektu oraz marki Radisson Individuals.
Nasze oczekiwania:
- 5 lat doświadczenia jako Szef Kuchni w hotelu z rozbudowanym zapleczem konferencyjnym.
- Silne kompetencje liderskie i umiejętność pracy z zespołem w dynamicznym środowisku.
- Znajomość kuchni międzynarodowej z umiejętnością tworzenia nowoczesnych dań adekwatnych do standardu obiektu.
- Praktyczna wiedza z zakresu HACCP i zarządzania jakością.
- Komunikatywna znajomość języka angielskiego.
Zapewnimy Ci:
- Przyjazną, nieformalną atmosferę pracy opartą na wzajemnym szacunku i zaufaniu, w pełnym entuzjazmu zespole.
- Stabilne zatrudnienie w wiarygodnej i dynamicznie rozwijającej się firmie.
- Szkolenia oraz możliwości rozwoju zawodowego.
- Pełny i kompleksowy program wdrożenia w nowe obowiązki.
- Prywatną opiekę medyczną wraz pakietem stomatologicznym.
- Kartę Multisport.
- Uniform służbowy.
- Program PPK.
- Możliwość korzystania z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych.
- Zniżki pracownicze w ramach hoteli zarządzanych przez Satoria Group.
- Pracę na podstawie umowy o pracę lub dowolnej wybranej przez Ciebie formie.