Praca: Kierownik Restauracji

Restauracja Cucina szuka doświadczonego i utalentowanego Kierownika Restauracji, który będzie w stanie zapewnić niezrównaną gościnność naszym Gościom.

Jako Kierownik Restauracji, będziesz odpowiedzialny za stworzenie atmosfery serdeczności i profesjonalizmu która sprawi, że nasi Goście będą czuli się wyjątkowo mile widziani. Wymagamy doskonałych umiejętności zarządzania personelem, planowania operacyjnego oraz dbałości o szczegóły. Twój priorytet to troska o potrzeby Gości, zapewnianie wyjątkowej obsługi oraz dostarczanie niezapomnianych doświadczeń.
Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Poznań
Zakres obowiązków:
  • Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy,
  • Szkolenie pracowników,
  • Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi
  • Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany,
  • Zapewnienie ciągłości dostaw,
  • Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w siedzibie Spółki,
  • Utrzymanie standardu restauracji,
  • Organizowanie szkoleń produktywnych dla zespołu,
  • Tworzenie grafików restauracji.
Wymagania:
  • Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku,
  • Minimum wykształcenie średnie (preferowane z gastronomii lub handlu),
  • Doskonała umiejętność zarządzania personelem
  • Umiejętność planowania operacyjnego
  • Dbałość o szczegóły
  • Wysoka kultura osobista
  • Komunikatywna znajomość języka angielskiego.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o dogodną dla Kandydata formę współpracy,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Rozwój i kontynuację kariery zawodowej w branży gastronomicznej,
  • Szkolenia merytoryczne.
  • Wynagrodzenie miesięczne w  wysokości 6.000,00 pln netto + system premiowy
  • Wsparcie w relokacji.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
APLIKUJ TERAZ